December 01, 2011

Merdeka! Merdeka! Merdeka!


Assalammualaikum...

Hoi hoi ya hoi, kita semua gumbira. Ooo la aku sudah merdeka. Aku dah bebas, spm dah tamat. Alhamdulillah. Boleh la tengok tv lepas ni, boleh la karok lepas ni. Ye ye, saya boleh buat apa sahaja. Tak perlu bukak buku lagi. Hanya fikirkan keseronokan saje. Haha!

So secara rasminya 3.30pm 30 November 2011 segala beban aku hilang! Saat-saat terakhir dengan 5 Ibnu Sinarians memang best. Hai rindu la dengan kauorang. K jumpe lagi 7 Disember ini yerr. Dengarnya ramai yang dah dapat keje ea? Baguslah :)








ND022A007 - SPM 2011



SPM is the best! It's more than just an exam. SMK Tuanku Muhammad, 5 years with you makes me learnt something. Not just education things, but also about life and love. Serious ohh, sekolah tu best sebenarnya. Just kau tu bawak diri mcm mana. Kalau dok fikir study je or fikir nak main je memang tak lah. Sebab nanti, bila dah habis sekolah confirm kau rindu nak sekolah balik. Sebab zaman sekolah once in a lifetime kot. So, thank you so much TMS! Konklusinya aku memang dah lama merdeka. Since 30 Ogos 1957 lagi kot just aku tak lahir je lagi time tu hahahaha

No comments: