January 28, 2012

Birthday Unexpected


Hai Assalammualaikum!

Fuhh lama dah kowt aku tak update kan. Busy-ing dengan life aku amboi amboi but hey I'm eighteen! Dah layak tengok filem yg ade tanda 18! Dah layak kawin! Dah layak jadi isteri orang. Opppsss. Haha. Obses bonar den nak kawen hai.


Im eighteen and Im single.


So 25 January bersamaan hari Rabu lepas, sambut lah dengan kawan-2 akan birthday aku ini. Actually tak expect pun nak sambut coz ada kawan aku yang keje on that day so ingat nak buat hari lain tapi kawan aku sorang nie, Zaid beriye nak buat and in the same time reunion lah skali. Aku pun ok je lah.

Antara yang hadir, Syira, Zana, Attifah, Aisyah, Khaleeda, Zaid, Kamil, Hazim dan Syahmie. Ika pun ada jugak. Yang lain ada yang dah keje, ada hal dan mcm-2. Kepada sesiapa yang aku tak ajak tuh, maaf la yer. Niat mmg nak ajak tapi korang duk jauh, ada yg kat Kl lah, Seremban lah, Rawang lah. Faham-2 lah kan, adat bekerja mana ada cuti slalu.

Berkumpul dkt KFC dlm pukul 11 dan melepak sampai pukul 1 kowt. Then aku dgn Syira gi survey barang jap. Lepas tu, Zaid plak belanja cendol (dgn KFC dinner plate yg dah ditapau sbb katanya nak belanja aku dgn angah). Ok thanks bro! Dia balik awal sbb akak dy dah jemput. Aku dgn Syira tggu abg aku then terus g taska comel which tempat Abrar keje. Katanya ada something yang rupanya dia nak nyanyi dkt aku sambil main gitar dgn piano (application dlm phone barunya ;D).

Aku ajak Syira lepak dkt rumah sampai la pukul 6. Macam-2 kiataorg bergossip lah kan? Kata dpt free kol so mmg bergayut lah kan sampai mak aku pening tengok! Aha! Antara yang aku kol; Abrar, Syira, Fitri, Rabell, Hazim, Faizal, Zaid, Jieha (mama). Ada lagi lah yang lain tapi kawan yg guna. Btw, thank you so much korang yang wish aku via message or fb! I really appreciate it so much!





No comments: