April 01, 2012

Angkara Yuna, aku femes.


Sejak duamenjak ni makin ramai junior2 aku dok tweet and post kat wall aku. Ada gak yg gatal mulut panggil aku artis lah, najwa latiff lah. Hish, ada yang tak kene dengan dorang ni! Salah makan ubat kah? Harus disiasat ini.





Risik punya risik, siasat sampai ke lubang cacing lagi. Rupa-rupanya angkara promo Yuna Bintang Di Langit itu. Ceh aku ingatkan pahal la tadi kan. Haha. Aku berterima kasih betol lah kt pengedit promo tu sebab kluarkan video kitaorg dgn Yuna. Mase kt AIM dlu pun ada tunjuk! Bangga weh bangga!







Dalam bebanyak budak tu dorang perasan aku jugak. Sbb aku yg paling tepi and yg lain tunduk. Aku je yg pandang depan sambil tutup mulut. Zana pun tutup mulut tapi tunduk. Agaknye dorang suka tgk aku kot? HAHAHAHA

No comments: