May 21, 2012

Kisah Aeon

(entry panjang so diharap anda membacanya dari hujung atas sampai ke hujung bawah! LOL)



Sebarang photoshoot boleh contact 😂



Finally terberjaya jugak reunion yang dah dirancang 2 minggu awalnya. Tanpa perbincangan dari semua tapi hanya sesuka hati aku, Syira dan Kamil saja merancang dan memilih tarikh nya. Suppose ajak budak kelas lain skali dan yang menekan button join event dkt fb pun boleh laaa tp yang adanya hari tue 13 orang je kot termasuk sorg bdk form 1. Choi!


Sabtu lepas (19 Mei), pagi tu berkumpul dkt bustand pilah dalam pukul 8.30am. Bila semua dah ada gerak gempur ke Seremban dgn adanya 4 orang yg memandu kereta. Aku co-pilot je dgn Abrar. Sampai sana dlm pukul 10 stelah berhempas pulas menyelesaikan bermacam permasalahan sepanjang perjalanan.


Usha wayang and timing yang baik punya hanyalah filem Dark Shadows. Beli ticket then terus main bowling tapi satu game je. Mmg fun gile! Aku, Fizi dgn Syaza geng bola bowling terlepas dari tangan ke belakang! Hahaha malu kot. Tak sengaja k. 




Yang drive: Kamil, Hazim, Aisyah & Syahmie. Duit minyak kitaorg bayar. Aku naik kete Kamil with Syira and Syaza. So kitaorg share bertiga lah. Berapa? Biar lah rahsia :) Itu hal dalam kereta. Sebab kitaorg x tau bdk lain bayar bape ringgit. Abrar dgn Tipah follow Hazim. Amsyar dgn bdk Form 1 tu join Aisyah. The rest, Syahmie ler. 



The Form 1 , Alia.


Lepastu makan dan semestinya aku kena bahan dkt bdk laki sbb mcm obses diet. Hey kenyang lah! Then semua buat misi masing2 sampai lah pukul 2 sbb wayang start. Aku, Syira, Abrar and Syaza shopping. And AAS sempat buat gelang. Tak mahal, RM14 je kot.





Dalam pawagam sederet tue kitaorg and aku duduk tengah. Belah kanan Fizi and kiri Kamil. Fizi yang exsaited bebenor duk beriye cite kt aku jalan ceritanya. Sempat aku sound dia, wei aku blom tgk lagi lah. X yah la cite. X best ahh. Hahaha. For me cite nie okay lah. Tak best sgt tak boring sgt. Standard la. Barnabas Collins hensem. Come on.. Johnny Depp kot!





Before balik singgah City Park kejap tp x turun bergambor ke posing kebendanya pongg. Ada perbincangan. PerRoyal Bintang pulak sbb Syira nak jmpa someone sbb nak bagi hadiah la konon. Cewah. Hehehe. Lamo den bertapa kt situ. Finally 5.30pm gerak balik. Alhamdulillah sampai bustand Pilah balik tepat pukul 6.20pm. 


So... itu lah xtvt kami yang memang kebiasaannya tengok wayang, bowling, makan, bergambar bila jumpa ramai mcm ni. Even tho sama tapi syok je sebab bagi aku, dorang is the best friends ever! Terima aku seadaanya dan redha dengan perangai aku! (ini penting sbb tak semua kenal aku mcm mana haha)
Thank you babe!




Ana , Fizi , Syira



Budak laki nie masuk UPSI. 
Kalau jumpa, nama dia Hazim.




 Mama and papa.




 Lala Sparrow n Nana John 
(in memory ;p)



The best of the best! Love u guyssss. 


No comments: