August 06, 2015

MAD Potluck Raya

Hi assalammualaikum!
Apa khabar semua? Sihat? Syukur alhamdulillah dah selamat kita semua sebulan berpuasa dan berhari raya. So here it is: my raya story. Yeayyy rayaaaaa!




Okay. Last Tuesday (4th August 2015) ada potluck raya MAD FYP1 dan AD4. Semuanya bermula bila aku tanya madam, tak nak buat potluck raya ke and she said buat lah. So hari Jumaat last week aku arrange semua. Lastly, aku decide gabung je dgn junior and kami semua kumpul duit beli bucket KFC je. Isnin lepas madam confirmkan yg dorang lecturer support nasi himpit dgn rendang! Mantap.




Memang havoc habis. Madam puji, "good job Nana" *blushing* then madam ckp dia pun seronok sebab tak pernah dpt student yang rapat mcm kami like seriously kami terharu gila! Nampak semua bergembira dan madam ckp juga yang kitaorg mcm nak graduate je esok pasai semua haru-biru bergambar lupa assignment deadline dah dekat like alaaaaa enjoy je dulu hahaha! Overall, I'm very, very proud with myself sebab dapat jayakan potluck raya ni dengan success-nya! Alhamdulillah. 






Actually aku class rep dah 2 sem (ehem :p) so mestilah lah nak something memorable kan yang boleh buat aku nangis balik bila dah tua nanti rindu zaman belajar. So korang yang teringin nak amik advertising design dkt MMU tu come on grab the chance! Lecturer sempoi gila and sporting habis! Student MAD mostly mmg happening compare dgn majoring lain. Serious talk. Sebab bagi kami belajar, belajar jugak. Have fun, have fun jugak! Ke aku sorang je yang fikir camtu?














Lastly, 
doakan kejayaan kami untuk FYP in shaa Allah!




(oh btw yg pakai baju kurung hitam dan tudung hitam tu lecturer kami tau!)








SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN



FYP1 & AD4
MAD 2015/2016.


No comments: